Binnenspeeltuin Wamelland

Met een grootte van maar liefst 2100m² is Binnenspeeltuin Wamelland is de grootste en gezelligste binnenspeeltuin van het land van Maas & Waal, waar kinderen en ook ouders, zich de hele dag kunnen vermaken. De binnenspeeltuin is veilig, schoon en zeer overzichtelijk met o.a. een gigantisch springkussen en super glijbaan van 6 meter, ballenbad, spookhuis, 6 trampolines, Power Tower, blokkenbouwhoek en een grote ballen fun shooter. Plus een aparte peuterruimte voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Kortom, een hele dag uitdagingen tot glijden over reuzeglijbanen, klimmen tot een hoogte van 6 meter, en springen op de super springkussen in Wamelland. In Wamelland kunt u ook Pinnen!

 Recronpin

Space Bubble

Space bubble 1Binnenspeeltuin Wamelland heeft een nieuwe attractie namelijk de "Space Bubble" waar de kinderen op een hoogte van 6 meter over de hele speeltuin kunnen uitkijken. Super gaaf en spannend!

Power Tower

power_towerBinnenspeeltuin Wamelland heeft een super 7 meter hoge Power Tower waar de kinderen door de elastieke spinnewebben gaan of helemaal naar boven klimmen en verder het avontuur in de grote speelkooi beleven.

Rollerbaan

RollerbaanBinnenspeeltuin Wamelland heeft een 17 meter lange rollerbaan, waar de kinderen heelijk met een matje of een sleetje vanaf kunnen afglijden. Deze attractie is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, onder 4 jaar wel onder toezicht van mama of papa!

Tot 2 jaar

lokatie_tot2jaar_001

Ben je nog geen twee jaar, dan heeft Wamelland voor jou een hele grote speelbox, waar je lekker kunt rollen, kruipen en spelen met alleen kindjes van jouw leeftijd. Jouw begeleider mag lekker mee spelen of kan je lekker in de gaten houden terwijl er een kopje koffie wordt gedronken.

Tot 4 jaar

lokatie_tot4jaar_000

Kun je al goed lopen en durf je al wat meer, dan kan je jouw kunsten laten zien in de mini speelkooi die Wamelland speciaal gebouwd heeft voor kinderen van jouw leeftijd.
In Wamelland is o.a. een ballenbak en een klimkooi van 1 meter 80 hoog met allerlei verschillende hindernissen. Hier kun je samen met je vriendjes jezelf lekker uitleven. Maar natuurlijk ziet jouw begeleider dit ook allemaal.

Tot 14 jaar

glijbaan_kidsBen jij ouder dan 4 jaar? Dan mag je de uitdagingen van de grote speelkooi van Wamelland overwinnen! Glij van een van de giga glijbanen, duik in de grote ballenbak en spring en klim daarna op het reuze springkussen van 6 meter hoog! Eenmaal de klimkooi overwonnen, probeer dan eens de Power Tower te overwinnen. Deze spinnenwebtoren is voor de echte helden van Wamelland.

Nog steeds niet moe? Schiet dan een balletje of 2 in de grote ballen fun shooter of vul de ballenfontein voor een heus ballenspectakel!

Gamezone

Klik voor vergrotingEven wat anders dan dat springen of klimmen, kom dan even een spelletje spelen in de Game Zone. Hier kun je airhockeyen, poolen, tafelvoetballen of pinballen met je vriendjes of je begeleiders.

Het terras

Een groot binnen terras met comfortable stoelen en een goed restaurant waar u als begeleider onder het genot van een kopje koffie uw kinderen heerlijk kunt zien spelen. Zijn de kinderen moe of hongerig? Binnenspeeltuin Wamelland heeft een uitstekend restaurant met een uitgebreide menukaart tegen zeer redelijke prijzen. Deze scherpe prijzen hanteren wij omdat zelf meegebrachte etens- en drinkwaren niet genuttigd mogen worden in Binnenspeeltuin Wamelland.

Gezellig zomerterras

Klik voor vergrotingOok met het mooie weer is binnenspeeltuin Wamelland leuk vertoeven. Buiten is een gezellig terras, waar u onder het genot van een drankje in of uit de zon kunt zitten.

In de zomer is het nog altijd lekker koel in de speeltuin.

Parkeergelegenheid

Klik voor vergrotingBinnenspeeltuin Wamelland is gemakkelijk te bereiken. Vanaf de provinciale weg N322, de Van Heemstraweg, rijd je de Industriestraat in, waarna je Wamelland aan de linkerzijde ziet staan. Op de ruime parkeerplaats van Binnenspeeltuin Wamelland kan er gratis geparkeerd worden.

Op de afbeelding is in het rood aangegeven waar u kunt parkeren, de parkeerplaatsen bevinden zich rondom onze binnenspeeltuin.

De rokersruimte

In Wamelland mag er niet gerookt worden, daarom is er een speciale rokersruimte. Vanuit de deze ruimte kunt u toch de kinderen lekker zien spelen.

logo bord

Wamelland @ FaceBook

Like of deel binnenspeeltuin Wamelland en volg laatste nieuws!